Pitkästä aikaa kävin juoksemassa aamulenkin, ennen ku aamuhärdelli alkoi. Tuuli ja sato, ei haitannu, mun vadelmanpunainen unelma toimi loistavasti tuommosessakin tuiverruksessa. Kyllä oli Haglöfsin windstopperi ihan loisto hankinta! Vielä joskus hankin sitten sen gorenkin, mut nyt pärjään tuolla takilla. Tuommonen märkäkeli on vähän raskas juosta, mutta ah, niin ihanan happirikas ilma kyllä sillon on.  Hyvillä mielin sai hölkytellä menemään, sade oli nostattanut ison ojan tulvakorkeuteen, mutta ei onneksi ollut vielä tiellä, joten ihan kuivilla tossuilla pääsin menemään. Mennessä se oli hyvä myötätuuli tullessa oli sitten toinen juttu, Pakko oli kiristää hupun reuna niin, ettei tuuli pääse niskaan. Mut toisaalta se kylmä sade oli ihan kiva, kun siinä puuskutti eteenpäin menemään. Kerkesin siinä aatella, et jos nyt kokeilis treenata vähän paremmin tuota juoksua, opetella spurttia sun muuta, niin josko sitä tohtis juosta sen coopperin. Tosin nyt oon sen verran viisastunut, et en ehkä kylmiltään sitä lähtis vetämään, se oli sillon joskus ja nyt on nyt ja ehkä olen tän asian suhteen viisastunut vanhetessani.

No sain aamulenkin juostua jja senkin juoksin nopeammin kuin aikaisemmin, joten on sitä varmuutta tieten tullut. Sisälle herätteleen muksut ylös ja aamupala hommiin.  Eikä kiristänyt pipo yhtään vaikka nää meijän ei aamuihmiset olikin huonolla tuulella herätessään. Meillä nuo lapset on sitten hassuja tuon aamupalan suhteen, yks rakastaa yli kaiken puuroa, toiselle pitää olla tuorepuuroa maustamattomasta jugurtista, banaanilla ja magolla terästettynä, kolmas tykkää tuorepuurosta jugurtilla (lempparina arlan luonto+ mango) ja ehdottomasti ruisleivästä juuston ja kurkun tai tomatin kera, neljäs syö mielellään paahdettua ruisleipää  ja maitoa ja joskus sinnekin uppoo se peruspuuro ja mustikat. Viikonloppuna aion tehä banaanivohveleita koko sakille, maapähkinävoilla ja marjoilla tuunattuna ;)

Isommat kouluun ja sitten ruuanlaittohommiin, sillä aikaa kun keittovalmistui hellalla, niin me pojan kanssa hilpastiin pyöräilemään, Ei tuntunu poikaakaan tuuli ja tuiverrus haittaavan, pyöräily on kuulemma niin kivaa! Poika ois halunnu lähtä kiertään sen 10 km lenkin, mut nyt oli pakko sanoa, et äitillä on kädet jäässä, joten ajettiin vaan viis. On muuten oikeasti hienoa, kun lapset liikkuu ja tykkää siittä liikkumisesta, se on ihan parasta. Meillähän nuo riekkuu ja roikkuu koko ajan jossakin, joskus oon haaveillu, et oispa pikkasen hienoa, kun sais sellaisen vanhan koulun ja sinne vois yhteen tilaan tehä sellasen, missä voi hyppiä, roikkua, kiivetä ja pomppia. Se ois hyväksi meille aikuisellekin

Mä eilen sain testattua sitä mun uutta lelua, yllättäen askelia kertyi  19664, matkana 10,06km Tässä oli siis perustyöpäivä ja kotona oleilu, lenkillä en eilen käynyt vaan suuntasin salille töiden jälkeen. Töiden jälkeen askelia oli vempeleessä 14000, ihan hyvä luku, noin niiku töissä oloksi, Musta nää on kivoja nippelijuttuja, jotka antaa hyvää osviittaa mitä tapahtuu, kivaa! Kuntosali ohjelmakin oli luokiteltu rankaksi liikunnaksi, sen nyt tiesin ilman härpäketäkin. 

Mun on kyllä pakko kirjottaa nyt tämä, eilen illalla selasin taas nettiä ja katselin miten Pekka Hyysalon teamfightback etenee. Tietääkö kukaan Pekka Hyysalon? Siinäpä vasta oiva esikuva meille kaikille, melkoisesti on tehnyt töitä, et on siinä tilanteessa missä nyt on. Vaatiin paljon tahtoa ja  luonnetta tehdä moista. Iso käsi hänelle ja toivon, että hänen oma fightback ja muille tarjoama fightback saa mahdollisimman paljon huomiota kaikkialta ja sitä myöden myös toiminta voisi jatkua hamaan tulevaisuuteen. Respect!!