Otsikkoki sen kertoon painonpudotuksessa on otetttu heti kunnon mahalasku ja siittä sujuvasti nokalleen. Eli ei todellakaan oo menny ku Strömsöössä. Vois jopa sanoa, että oon turvallani suossa, enkä tiiä miten sieltä pääsis pois!! Keväällä tuskailin uuden ruokavalion kanssa ja se vaan ei onnistunu miteenkään päin, eli totesin jälleen kerran sen minkä oon "tiennyt", eli mun kropalle liiallinen viljatuotteittein ja maitotuotteiden määrä tekee vaan hallaa. Sen verran hyvin meni, että maha kipuili tosi pitkään ja se painoki vaan nousi ja nousi. Eli nyt ollaan lähtöpisteessä jällleen kerran, tosin sillä erotuksella että senteissä ollaan pienempänä ku viimes tämän painoisena. Eli kaippa sekin on laskettavissa positiiviseksi asiaksi. 

storyofmylife.jpg

Story of my life :D

 

Tässä on ollut melkoinen kevät ja kesä takana, muutenkin kuin liikkunnan kannalta. Töissä on ollut kiirus tai sanotaanko näin, että vaihdoin työpaikkaa lennosta ja tässä kesän aikana on yritetty opetella uutta ja vanhaa uusin tavoin. Uuden työn vaikutus päivittäiseen "hyötyliikuntaan" päivän aikana tulee käveltyä 25 000- 35 000 askelta, eli eikös se oo ihan jees määrä askeleita noin vaan ohimennen. Työaika on hyvinkin vaihteleva, joten siinäkin on ollut oma opettelu. Rehellisesti sanottuna, mulla ei oo mitään hajua nykyään mikä päivä on, ku noi viikonloppuvapaat voivat olla keskellä vikkoa, joten mun maanantai saattaa oll vaikka jonku toisen perjantai.

Mutta mitä tapahtui kesälle?? Ei se kauhean hyvä kesä ollut, meressäkään ei tohtinu uida ko kerran ja seki oli vähintään jäätävän extremeä. Sato vettä, paistoi aurinko ja tuuli niin et meri vaahtos, mut niin vaan uimassa kävin, ko eihän se oli mikään, jos ei ees kerran kesässä uimaan pääse. Muksut kävi kyllä useammin, mutta oon sitte ilmeisesti vanhentunut vuoden aikana enemmän ku vuoden ku ei vaan tarennu mennä!

Niin tuo painonpudotuksen tai painonnousu, luoja miten voi ihmislasta ketuttaa näin hiivatin paljo. Tässä on käyty semmonen viha taas läpi, että sitä ei uskos kukaan! Tulin sitte siihen jossain vaiheessa, että ihan sama, ku ei onnistu niin ei onnistu! Mutta nyt sitten ajattelin, että josko kuitenkin jatkais vaan tuota liikkumista ja touhuamista samaan malliin, ja jättäs tuon laihuttamisen pois, mineen jaksa/vihti/haulua. Puntariki oli ilmeisesti samaa mieltä, siittä varmaan on patteri loppu, enkä muuten aio ostaa uutta! Syksyksi/talveksi pitäs miettiä joku ryhmäliikunta juttu, nyt oon hyppiny ja pomppinu pitkin pihaa ja salilla käynyt aina kun oon sinne kerinny. Pyörällä on tullu vispattua melekonen määrä kilometrejä kesän aikana, mikä on vaan hyvä juttu. Mutta mitä sitä keksis syksyn ja talven ajaksi?? Siinäpä pulma, pitänee hankiia pyörään kunnon valot ainaki, nuo autot tuppaa ajaan vähän turhan liki.

 

Ei kait siinä aurinkoista päivää kaikille vaan! Kyllä se iloksi taas vielä joskus muuttuu!