Pakkohan tässä on vähän yrtittää jotain, ku muuten jumittuu ihan koko akka, eikä vain paino!

Kerkesin mää syyslomalla käydä yhesti muuten salillakin, voi taivas!! Siellä sen kyllä huomas, et jotain on tapahtunu, eikä mitenkään hyväään suuntaan. Enhän mää jaksanu mitään!! yhesti vain 12 toistoa, joissakin liikkeissä vain 10, ei puhettakaan, että oisin jaksanut tehdä toistot 3 kertaan! Mut mikä järkytys se olikaan kun seuraavana päivänä nousin herättään muksuja kouluun. Enhän mää meinannu päästä sängystä ylös! Tiesi kyllä kyykäneensä, ja sitä jumia muuten kestiki sitten useamman päivän... oli oikeen aloittelijan olotila.

Kelloja ko käännettiin, niin su aamuna vein meijän nuorimmaisen neitin omiin telinevoikka treeneihinsä. Samalla ajattelin hilipasta lenkille, luurit korvaan ja menoksi. Musiikki isolla ämmällä, se on kyllä melekonen fiiliksen tuoja. Nytki sato räntää ja oli vähintäänkin ankeee ilma, mut ei paljoa haitannu, hymyilin luultavammin ko idiootti koko lenkin ajan, oli niin hyvä fiilis. Jos oisin lenkkeilly täällä kotona, niin oisin varmaan laulanu sydämeni kyllyydestä mukana, mut jotenkin sen verran vieraskorea taidan kuitenkin olla, et lauleskelin vain ajatuksissani ja tyydyin hymyilemään kaikille vastaantulijoille, taisinpa sanoa vahingossa hei muutamalle säätä uhkaavalle ihmiselle. Toki piti kyllä jututtaa paria koiraakin, ne vaan sattu oleen niin söpöjä, etten mahtanut itelleni mitään! Sitten kun sieltä luureista kuului näitä latinobiisejä, niin silloin ois ollu kiva tanssa. Tuli semmonen fiilis, et nyt pitäs päästä tanssiin. Pitäs varmaan varata semmonen baari-ilta kaverin kanssa ja tanssia koko ilta. Edellisen kerran ku moinen tempaus tehtiin, niin ei me sille baarille kovin tuotttosia oltu, ku juotiin vain vettä janohon, tyylinsä kullakin, eikö? Mut ensin pitäs selvittää, missä ois semmosta musaa, että vihtis tanssia koko illan.

Tiistai iltana otin kävelyreissun kaverin kanssa, tällä kertaa syke ei enää kävellessä ottanut huippulukemaksi 159 vaan pysy 145 ( mikä on paljo sekin), saapa nähä milloin sitä on taas kuosissa ja kunnossa? Oli kyllä hyvä 1,5 tunnin kävely sekin, sai parantaa maailmaa. Säähän oli mitä tyypillisin sää tähän vuoden aikaan nähen räntää tais tulla silloinki. Silmälasit ois kyllä tarvinu vinkkarit. Mä en lakkaa hämmästelemästä sitä, etteivät ihmiset välitä käyttää heijastimia, ei juostessa, kävellessä tai saati pyöräillessä, niin ja pyöräillessähän uupuu vielä valotkin. Miten halpa henkivakuutus se heijastin on, mut jostain syystä ihmiset tykkää vetää ne mustaakin mustemmat lenkkivaatteet päälle ja asenteen kyllä mut nähään, onhan siellä katuvalotkin!! Tätä Mä EN YMMÄRRÄ, KÄYTTÄKÄÄ SITÄ HEIJASTINTA, HEIJASTINLIVIÄ, JA  PYÖRISSÄ VALOJA!!

Eilisen urheilun suoritin sitten hammaslääkärissä, ois varmaan kannattanu laittaa sykemittari päälle. Multa otettiin yks viisuri pois, ja voin sanoa, ei ollut miellyttävin kokemus lainkaan! Syke on varmasti ollut yli 200 ja tunti siinä meni, onneksi ei kauempaan, muuten ois varmaan lähteny taju. Nyt sitte huilataan tästä kamalasta treenistä loppuviikko, poski näyttää siltä, ku siellä ois pesäpallo ja uuden värityksenkin tuo poski näyttää saavan. Tyttöni mun tuumas, äiti sulla on kasvanut sivuleuka :D että näin!!