Ensimmäinen "pitempi kävely" tänään, toki sekin oli vaan työpaikalta syömään, mut kävelyä kuitenkin. Enkä ees kuollu, en saanut edes yskäkohtausta, vaikka se sitä yritti. Ehkäpä se tästä kuitenkin. Tänään oli inventaariopäivä, noh, ne nyt on vähän semmosia... hieman tylsiä, onneksi mulla sattuu oleen loistavat työkaverit, joten ei paha ollenkaan. Jos viikonlopun aikana yrittäs kävellä vähän enemmän, mut juokseen en vielä lähe, en varmasti kykene siihen.

Jännä miten sitä jo oottaa, et saa ja pääsee tekeen asioita normaalilla tavalla. Tää Flunssa on ollut kyllä ylipitkä ja mää toivon, et se alakas jo oikeesti helpottaan. Poskiontelot ei onneksi oo enää kipeet, mut muuten vähän vilunen ja väsy edelleen. Mulla on ollut tässä pitkä tovi aikaa suunnitella kaikennäkösiä treenejä ja harjoitteita, eilen hoksasin, et kappas, missähän välissä mä aion ne toteuttaa!?!? Tyttöjen kisakausi starttaa ensviikonloppuna, joten telinevoikan merkeissä mennään seuraavat viikonloput, Siinä on kyllä merkillinen laji, se on näin äidin vinkkelistä pelottavan jännää, ja tasasen maltillista, eihän siellä saa ees huutaa kannustusta!  Sunnuntaille ois tarkotus käydä pelaamassä äiti/tytär jalkkispeli, mitähän siitäkin tulee... me äidithän ei olla yhtään kilpailuhenkisiä, kuten ei ole  meidän jälkikasvukaan  :D :D 

Vaikka mää oon jouluihminen, mua niin ahistaa jo ajatus kaikista niistä näytöksistä, koulunjoulujuhlista ja soittoesityksistä. Viime vuonna niitä esiintymisiä oli ihan hirveesti tytöillä, pitkin pitäjää mentiin tukkaputkella. Harmillisesti nyt on sitte telinevoikanki näytös ennen joulua... kiirettä pukkaa ihan kympillä. Mitä jos vaan tuumais koko joulukuun, et oooooooommmmmmmmmmmm, oooooooommmmmmm. Kaikesta kivasta saadaan ärsyttävän kiireistä, kun ne kaikki  pukataan joulukuun parin eka viikon sisään. Noh, näillä mennään!

 Nyt sitte paluu, arkeen tälle iltaa, mukavaa iltaa kaikile vaan