Tänään oli taas pojan kerhoaamu=mamman saliaamu! Oikeesti voiko enää paremmin aloittaa päiväänsä!! Nyt ois energiaa ku pienessä kylässä. Aamupalalla pojan kanssa mietittiin, että mitenkä äitin käy, jaksaako salilla touhuta, mutta hyvin jakso. Aamupalaksi syötiin pojan kans puuroo, marjoja ja raejuustoo, sillä jaksaa, tais poikaki jaksaa;)  Acticissa tehtiin viime maanantaina mulle uus ohjelma a'la Sanna ja johan jyty ohjelma, ihan super hyvä. Onhan ne liikkeet hiukka raskaita ja koko vartalolla ne on vaan tehtävä, mutta se fiilis minkä siitä saa!!  Ohjelmassa on siis yhden jalan kyykky smithissä, jalkaprässi, kyykkyä penkille, julle (iso tanko tuonne lapaluiden kohille ja sieltä sitten kumarrusta, ottaapa muuten meleko makiasti takareisii ja pakaralihaksiin) jalka puolen lopettaa sitten kyykkyhypyt: 20s työtä 10s taukoa ja niin kauanko ko jalat pittää.  alataljaa, vinoa penkkipunnerrusta, vipunosto sivulle, kapeaa punnerrusta, voimapyörä, kylkikierrot jalakojen nosto (niin täähän pitäis tehä niin, että sille tangolle hyppää ja sitten alkaa nostaan niitä jalkoja, mut en mää pääse. Mua alakaa ihan hillittömästi naurattaan jo pelekkä ajatuski, ei vaan irtoa. Mitetikääpä nyt, mä hyppään sinne ylös, niin määhän jään hyllyn vielä vartiksi, edellyttäen että saan itteni pidettyä siellä ylhäällä,  nosteleppa siinä sitten jalakoja.) noh, mä käyn siis roikkuun johonki mihin pystyn kiipeen ja sitten nostan ne jalat ylös. Toi mun saliohjelma on muuten siittä mukava, et sen melekeenpä voi tehä myös kotona, jos sattuu, ettei pääse salille syystä taikka toisesta. Meijän vallaton toimi aivan loistavana painona tuossa julle liikkeessä, poika hartioille ja sitte mennään. Onneksi pojalla on myös tuota keskivartalon hallintaa, niin selässä ei oo sellanen löysä makarooni. Viime viikolla tein tuota ohjelmaa ulkosalla ja  mikäs sen mukavampaa, happirikas ilima ja syke nousee ihan huomaamatta. Taisin muuten saada uuden huippusykkeenki mittariin tallennettua treenin aikana, nyt se 200 meni rikki. Mutta uskoakko vaiko ei?

Viime viikolla testasin myös sitä kumpi on mukavempaa, käydä aamulenkki ilman aamupalaa vai aamupalan jälkeen, pakko myöntää, mulle toimii paremmin se ilman aamupalaa, tulee niin hyvä fiilis. Ja eihän nuo mun aamulenkit oo ees pitkiä puolisen tuntia max. ja ihan kävellen oon nyt menny, vaikka mieli tekiski juosta. Juoksulenkit sitte ihan erikseen, en tiiä pitäskö sitä tohtia käydä juokseen se pitempi lenkki vaiko ei, siinäpä  pulma. Jos käyn, niin pakko ottaa joku mukaan ainaki pyörällä, jos sattuu jottain matkalla. Näillä mehtäteillä ku ei hirveesti oo liikennettä, eikä täällä noita lenkkeilijöitä oo haitaksi asti. Pitäs ajoittaa ruokailu oikeen ja syödä oikeenlaista sapuskaa, että jaksais juosta ( vaikkaki ei nyt välttis oo pakko nopeesti mennäkkään.)

Mitähän sitä huomiselle keksis aamulenkin lisäksi? pää ihan tyhjää täynnä! Toki siinä mitään uutta oo! Pitäis tieten hankkia parit kahvakuulat ja ne puolapuut kotia, oispa aika magia, lisäksi tahtosin ne voimistelurenkaat ja voimanauhan :D Se ruokavalion muodostus on vieläkin työstössä ;)