Pakko myöntää, en tykkää yhtään noista matalan sykkeen jutuista, eihän niissä tuu ees lämmin, saati hengästy. Vähä niinku vaan hengailis ihan muuten vaan. Ikkään en oo noista tykänny, senpä takia ne on helppo jättää pois omasta liikkumisesta. Koiratki oli ihan hoomoilasena, että mikähän tuota oikeen vaivaa, ku mennään näin hitaasti. Ei mikkään, mutta olihan tylsä lenkki. Kyllä eilinen 1,5 tunnin kunnon kävely oli huomatavasti kivempaa. Rapiat 9,5 km tuli illalla käveltyä, nyt sitte lyllerisin sen 3... huvittavaa.... etanavauhilla.

Tilasin tuossa tuommosen ruokapakettisysteemin ja seurantapaketin. Noh, katotaanpa mitä tulee, tuo ruokapaketti on sitä perussettiä, mitä mulla on itelläki tiedossa, eli siinä ei nyt mitään ahaa elämystä tullu. Saatto olla, et ois pitäny ottaa joku toinen setti, no mene ja tiedä. Eihän sitä tiiä ennenko kokeilee. Mää kävin aamulla puntarissa, voi helekari, oli sitte 4 kg tullu viikossa lisää painoa, JEE HYVÄ MINÄ!! ketutuskäyrä on kyllä melekonen.... tällä vauhilla pääsen sinne 100 kg ihan hetkessä, paitsi että ei mulla pitäny mikään massakausi olla.

Illalla salille raivoon, niin kyllä se siitä, veis muksut vaikka uimaan sillä aikaa. Huomenna taas oikeisin töihin, onneksi meillä on töissä tuommonen sporttinen työasu, joten mun turpoilu ei pahemmin uusia työvaatteita vaadi. Ja ainahan mää voin pyytää työkaveria pyörittään mut paikasta toiseen, jos en ite kykene... tulis työkaverille salitreeni siinä samalla. Nyt sitte taas koti- ja mappihommien pariin... vähäkö tylsää... BOOORING!!!