Voi vitsi miten ihana päivä on tänään ollut! Kevät, aurinko ja valo, mää niin tykkään! Tänään pääsi pitkästä aikaan tekemään kunnon lenkin, oli nimittäin pojan kerhopäivä. Ja kun ne salit on kiinni, niin silloinhan voi vaan lenkkeillä. Vein pojan kerhoon ja lähdin kävelemään, tiet oli sulia ainakin suurimmaksi osaksi. Aurinko paistoi, linnut laulo ja turbo-olosta huolimatta askel kulki. Kerrassaan mainio kevät päivä, olin niin hyvällä tuulella, ettei pikkunen tuulikaan menoa haitannut. Lähdin kiertään Niemelänkylän lenkkiä, se on sellanen soppppeli lenkki, jos on aikaan enemmänkin ja mullahan oli sitä peräti 2,5 tuntia. Meinasin jopa juosta välillä, oli niin hyvä fiilis (toki tää mun julkijuoksemisen pelko iski päälle ja tyydyin vaan käveleen reippahasti). Kun pääsin tois puolen jokkee, niin kävinpä hakemassa lenkkiseurakseni kaverin ja sitten jatkoimme matkaa. Tuo kaverin kanssa raataaminen tekee kyllä lenkkeilystä harvinaisen mukavaa. Teimme siihen Niemelänkylän lenkkiin pikku mutkan ja kiersimme erään kaupunkimme asuinalueen kautta takaisin joen eteläpuolelle. On se muuten meleko komia tuo meidän uudistettu jokivarsi ihan päivänvalollakin. Laitoin lähtiessä sports trackerin päälle ja kappas matkaa kerty semmonen 12,3 km ja aikaa kului 2 tuntia,  ihan mukava lenkki. Poika tuumas, kun hain kerhosta, äiti sää oot ihan märkä :D no tulihan siinä hikikin, ei voi kieltää. Ai niin, sen verran siitä lenkistä, että mun varmaan tarttee lähtä lenkkarikaupoille, vanahat ei enää toimi niinku ois pitäs :)

Niemelänkylän reitiltä tänään

aamulenkkill%C3%A4.jpg

Jokivartta maanantai-iltapäivänä

jokivartta.jpg


Pikku-ukon kanssa piti sitten hiihtääkki. Hän on niin innostunut, kun se vihdoinkin onnistuu hyvin ja pitäähän sitä sen verran kilpailuviettiä olla, ettei huonommaksi isommille jää :) Harmillisesti häneltä katkes sauva siinä hiihtäessä, mut pikasesti saatiin uusi sauva tilalle ja homma jatku. Huomenna vois käydä kossin kans tuolla isommalla pellolla hiihtelemässä, siellä näkyy vielä lunta olevan.

Eilen kävin muuten body weight trainingissa, on se vaan mukavaa hommaa. Jännää, että puolen tunnin aikana saa sellasen hurmoksen aikaan, jotta oksat poies. Liikkeitä ei oo montaa, mutta kotiin lähtiessäs tiedät tehneesi. Mä olin ihan tööt sen jälkeen. En ees muista mitä tehtiin, sen vaan tiiän, että hiki tuli ja ihan super olo oli jälkeenpäin. Ja ylläri ylläri, sitä olin taas sellanen punanen pallura koko treenien ajan, mutta en antanu sen haitata asiaa, niin sitä vaan ähistiin ja puhistiin. Se mikä eilisestä teki vielä erityisemmän, oli se, että pystyin oleen siinä treenissä mukana, mahan turvotus kun ei vaan ota laantuakseen ja kipu on sen mukanen. Mutta kylläpä se tästä, ku vähän potkii. Eilettäin ois ollu tarjolla pilatestakin, mutta se peruttiin kun ei ollut paikalla riittävästi sakkia. Siinä on muuten kans yks asia mitä en oo ikuna kokeillutkaan.

Kävin muuten vielä tässä illalla kuntosalillakin, siinä oli soppelisti aikaa harrastaa sitäkin, kun isommat tytöt olivat omissa treeneissään. Ja aamupäivän hyvänolon lenkistä oli vielä sellanen draivi päällä, et pakkohan se oli jossain käydä purkamassa. Ei muuten ollu tungosta salilla, sai ihan "rauhassa" vetasta oman treeninsä läpite. Mä kyllä luulen, et huominen voi olla melekosen tuskanen päivä noiden jalkojen kans. Voi kyykkäämiset huomiselta jäädä :D Ei tuo mun kuntosaliohjelmakaan oo mistään kevyemmästä päästä. Mutta se on oikeesti hauska ohjelma, toki siinä kyllä annetaan Lylleröpyllerön hyllyvälle kropalle kyytiä ihan kunnolla, ei pääse vetään salilla lonkkaa vahigossakaan, ei siis oo semmonen hengailu ohjelma. Siinä saa ja pitää kyykätä ja paljon, eikä vatsojakaan oo unohdettu :D Tuo kyykkääminen on kyllä taitolaji sinällään ja haastavakin. Isot lihakset tekee työtä ja kovasti, joskus on vaan muistutettava itteensä, että keskity, keskity, ettei homma mene täysin reisille :D pakaroidenkin on annettava tehdä työtä. Seuraavalla kerralla kokeilen sitä yhtä liikettä, joka on tuon peukalon murtumisen myötä jäänyt tekemättä. Soon sellanen pienellä tangolla tehtävä liike, joka aiheuttaa pientä harmaantumista hiuksissa... pitänee harjotella sitä kovasti, en oo vielä hoksannu miten se oikeesti tehään, toistaseksi oon kerinnyt/päässyt tekeen sitä vaan kerran, ennen kuin peukku hajos. Mutta mulla ei vaan menen jakeluun miten se tanko flipataan alhaalta ylös ilman, et kovin hirveesti taittelee ranteita. (alussa kädet on alhaalla, kämmenen taaksepäin, sitten nosto olkapäille ja flip kämmenet ulospäin ja punnerrus ylös.) Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta jostain syystä teen sen semmosti, et ranne kiertyy ja kipeytyy. Nimenomaan se flip on se liike mitä pitää harjoitella. Pitäis varmaan olla siellä kuntosalilla semmonen oma tsemppari mukana :D Auttaskohan se??

Semmone hauska juttu on ny viime aikoina tapahtunu, että tää meidän kossi on alakanu nukkuun, omassa sängyssään ja oikeesti heräämättä!! Siis ihan mahtavaa, tätä on ootettu jo melekeen viis vuotta. Tuossa oon jo kerinny aatteleen, et sitä päivää ku tuo poika nukkuu läpi yön, saa oottaa armeijaan asti :D mut onneksi nyt on sitte alkanu unikin maistuun. Ja sehän tarkottaa, että minäkin saan NUKKUA!! Eli mun toive listalla, lisää auringonpaistetta ja lisää hyvin nukuttuja öitä koko meidän sakille!