Olihan muuten melekosen mukava aamulenkki maanantaiaamuna, pakkasin koirat ja pojan autoon ja vein pojan kerhoon. Koirien kanssa lähdettin lenkkeileen ihan eri maastoon ku normaalisti. Minä suuntasin kohti Koivukalliota ja pururataa siellä. Aurinko paistoi, luureista kuului hyvä musiikki ja askel kulki hienosti. Eihän sitä muuta maanantai aamuna tarvi. Nätisti kävelin, yritin pitää sitä sykettä siellä rasvanpolttoalueella,  mutta ko mulla on sellanen himo, et ylämäkeen on vaan niin kiva juosta. Koivukallion pururadalta on päässyt aina meneen ihan liikuntakeskukseen asti, mut nyt siellä oli edessä kaivinkonetta, muutamaa rekkaa ja muita härpäkkeita ja se kohta oli niin mutanen, etta ajattelin jättää edes yrittämisen toiseen kertaan. palasin vähän matkaan takasinpäin ja tulin erään asuinalueen kautta Salmiperälle. 10,5 km mentiin koirien kanssa kävellen ja kerkesin hyvissä ajoin takaisin kerhon pihaan hakemaan poikaa. Ajattelin siinä, et iltasella lähden uudelleen lenkille, kun näitä meidän muksuja on harrastuksissaan ja siinä on soppelisti viimesen muksun harrastuksen ajan tunnin verran aikaa itse liikkua. Mulla sattu oleen vapaata illta.

 

No me mentiin pojan kans kotiin syömään, tekeen kotihommia ja oottelee, et siskot tulee koulusta kotiin. Puol neljäksi piti olla kylillä. Kolmen muksun harrastuksiin menee se 2 tuntia, isäntä vie nää kolme sitten kotiin, ja sitte vielä sen yhen kans ootellaan hetki ja sitten on tunti aikaa käydä lenkillä. Mä oon niin onnellinen siitä, että meillä on ajastettava uuni. Ruoka oli valmistunut siinä ajassa,  ku mitä kolmen muksun harrastuksiin menee aikaa.  Helpottaa meidän kiirestä arkea huomattavasti. Siinä ku ooteltiin ensimmäisten harrastusten loppumista niin silloin se iski, mua alako paleleen ihan hillittömästi, kurkku tuli kipeeksi ja se himputin yskä tuli takas. Ja ihan puskan takaa, olo oli kyllä ihan hirvee, katsoin parhaaksi jättää sen iltalenkin tekemättä. Ärsytti ihan sikana, pikkusen hyvityksen sain, ku mulla sattu oleen hyvä kirja mukana, joten aloin lukeen sitten sitä. 

 

Eilinen meniki sitten ihan sumussa, hirviä väsy, ihan kunnon flunssa iski päälle. Niin ja se poika, sille nous viime yönä kuume, joten omaa flunssasta olo pahentaa myös nyt väsykin. No, elämä on ja harrastukset on vaan pakko laittaa hetkeksi jäähylle, pitää nyt sitten tarkkailla sitä syömistä enemmän. Selvitellä itelle suoliston merkitystä asioihin ja jos tuolle mun kylki/vatsakivulle löytyis vaikka sieltä selitys. Kokeiluja on kyllä sen puoleen tehty vaikka ja mitä, mut ei oo mikään vielä auttanut. Mutta kyllä siihenkin löytyy vielä selitys, voi vaan olla, et sitä ennen tulee se hullun leima ohtaan :D toki taitaa se jo siellä olla :D

 

Aurikoisen ihanaa päivää kaikille ja käykäähän hakemassa superfoodia metästä, puolukat on parhaimmillaan ;)

 

puolukka.jpg