YES!! Eilinen kehonhuolto oli ihan huippu! ja mikä parasta, mulla ei oo enää takareidet niin intopinkeät ,ku ne on tässä ollut, mutta pakarat huutaa vieläkin hoosiannaa. Käytiin miehen kanssa, ja oli eri ohjelma kuin aiemmilla kerroilla, ehkä vähän enemmän joogaa, mutta hyvä se oli siltikin. Toki ohjaalla ei toiminut mikki, mutta intopinkeä tyyppi ku oon, niin määhän oon eturivissä, etten vaan satu vahigossakaan jäämään mistään paitsi! Ihmismieli ja keho on sitten siittä jänniä, että ne reagoi välillä mitä ihmeellisimmillä tavoilla, eilisen jälkeen oli nin hyvämieli ja lämmin olo ihan kirjaimellisesti. Lihakset eivät olleet sillä lailla lämpimät ku mitä tulee ku oot juossut tai muuten vaan liikkunut ihan tosissaan, se lämpö tulee hieman viiveellä ja jostain syvältä. Pistenä iin päällä ois ollut lämmin sauna, mutta meni se näinkin, ei muutako lapset harrastuksistaan kotiin, iltapala, suihkuun ja nukkuun. Ei tarvinut unta ootella, uni tuli heti!

Tänään aamu oli vähän poikkeuksellinen, vein pojan urheilupäivään liikuntakeskukseen ja kappas määhän pääsin ite samalla sitten salile. Ensin vähän crossalilla vätkyttelyä ja sitten itse asiaan. Vaikka mä kuinka yritin mennä rauhallisesti niin siltikin itse salia tuli vaan se vajaa tunti, crossarilla meni reilu puoli tuntia ja vähän venyttelyä. Salilla kokeilin niitä vetoremmejä taasen, sain ne tällä kertaa kyllä kireellä, mutta nyt sitte puutu peukalo ja etusormi :D Kyllä mää vielä joku päivä osaan ne remmitkin kiristää oikein, ilman suurempia kommelluksia. No ainut ärsytys tälle aamua oli, ko mun sykemittari ei suostunut toimiin... voi kökkö, nyt sitte pitää pistää huoltoon koko kello ja se vähän harmittaa. Mikäs mut nyt sitte aamuisin herättää!! Herätyskellon ostoon ;)

Nyt on kotona hetki hiljasta. pienimmät menivät mummulle ja pappalle, isommat lähtivät konserttiin ja samalla reissulla isäntä juoksulenkille. Pikasiivous, puitten haku, saunaan tulet ja iltapala vermeet esille. Näinkin voi saada hetken itselle.