Kuusi viikkoa takana ja painoa tippunut karvarn verran vajaa 7 kiloa, tosi hyvin on siis ylimääräiset turvotukset lähteneet liikkeelle ja poistuneet kropasta! Mukavan motivoivaa, kun jotain tapahtuu joka viikko. Jännästi tuo paino kyllä tippuu, hinsusti viikolla ja sitten hirveellä kyydillä kun tulee viikonloppu. Tiiä sitten syytä, eikä sillä kyllä taida olla väliäkään, pääasia, et paino laskee tulevaisuudessakin.

No mikäs mulla on olotila. Pääsääntösesti energinen, niinku yleensä, mut niiden proteiinipäivien aikaan, salitreenin jälkeen on puhti pois ja uni tulee todella helposti. Mahakaan ei oo hirveesti turpoillu, muutaman kerran, ku on syönyt vääränlaisia omenoita. Ja eilen illalla rantapallo taas hyökkäsi, mikä ei niinkään ole ihme, sillä me oltiin työpaikan porukan viettämässä pikkujouluja, joten syötyä tuli kunnolla. Ja turvoksissa oltiin taas, ku rantapallo konsanaan, hyvä et housut mahtu ees kiinni :D No tänäään taas ruotuun, niin eiköhän se siitä!

Se on pojan kerhoaamu, joten pitkä lenkki kutsuu, vähän tuhruselta näytää tuo keli, tiiä sitte satako vettä vai räntää, mut ainakaan komea keväinen keli ei ainakaan ole. Titityyt voi huudella matkan varrella, vaikkei aurinko paistakkaan!

 

Mukavaa maanantaita jokaiselle, tästä tulee hyvä päivä!!