Mullahan on ongelmia noiden käsien kanssa ollut pitkään ja oon yrittäny vetoremmejä kokeilla useempaan otteeseen, mut kokeilujen seurauksena toisesta kädestä on parista sormesta kadonnut aina tunto. Oon miettiny versagippejä ja tuffereita, ne on jääny aina mietinnän alle, lähinnä suolasen hinnan takia. No nyt tuolla Fysiomotionissa käydessäni bongasin pinkit läprpäkkeet, jotka ei ollu hinnalla pilattu. Siis nehän oli ihan pakko ostaa, väriki vielä mätsäs mun kenkiin... Yllättävän helpot oli kätyttää, ei muutako lärpäkkeet ranteisiin kiinni ja menoksi. Toki väitän, että lärpäkket tulee saamaan joutusamminkin paikoilleen kun on käyttäny useammasti. Yks haittapuoli noissa oli, haju ei mitenkään ollut mieltä ylentävä :D

26962005_10156151260922940_3129948098678

Ne oikeesti toimi, ei huutanu kyynärvarret hoosiannaa, eikä ollut ranteet kipeenä, vaikka kävi käsi treenin läpi ja meni seuraavaksi vielä Acticin Power jumppaan, missä käytetään siis tankoa ja painoja. Treeniki tuntu olevan tehokasta jotenki tuntu et lavan alue tuli aktivotua paremmin, tiiä sitte. Mut viikonloppuna kyllä huomas taas tehneensä, lievää kankeutta oli havaittavissa eri puolilla kroppaa. Eikä asiaa mitenkään auttanu, et eilen tuli ajeltua pojan pelejen takia muutama tunti ja istua pönöttää ihan riittävästi. Mutta olihan pojilla jännä peli, meinas äitilläki mennä tunteisiin...  voipi olla, että tulevissa peleissä tätä ilmiötä tullaan näkemään. 

Tällä viikolla säädetäänkin urakalla harrastusten sovittamisen ja oman liikkumisen kanssa, mutta eiköhän se jotenkin taas suttaannu. Hoksasin muuten, että tuo mun 10 kerran jumppakortissa taitaa olla enää 2 kertaa jälellä.... mitähän sitä sitte tekis. Eiköhän sitä jotain taas keksi, hiihtokelejäkin riittäs, jos vain uuden sauvan hankkis. Toisista sauvoista jäi sompa jonnekkin ladulle, sitkiästi hiihdin kuitenki eteenpäin, vaikka meno vähä ontu ja toisista sauvoista on se lenkkisysteemin rikki. Nin ja onhan mulla semmonen ulkohiittreeniki oottamassa testiä, en vaan oo kerinny sitäkään testaan. Kattelin sitä tuossa yks päivä, ja tuumasin, et hullun hommaa, joten passaa mulle!