Minä niin aattelin, et vältin sen, sitä kun ei näkyny eikä kuulunut. Ajattelin, että olen onnistunut piiloutumaan siltä todella hyvin. Tammikuu oli niin mukavaa, sai käydä lenkillä, jumpassa salilla ja fiilis oli mitä mahtavin. Fysiomotionilla oli hieno tarjouski uudesta kk kortista, minähän ostin sen, aattelin, et helmikuussa repästään heti kunnolla ja viilletetään miten päin vain ja missä jumpissa vain. No miten sitte kävikään, SE iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, poskiontelot tukkoo, kurkku todella kipeeksi ja sitten se yskä! ja sitä sitten riitti koko kuukauden, viime viikko oli ihan kamala. Sattu tuo kuun viimesin viikko oleen myös se ainut työviikko, harmitti ihan vietävästi, ku joutu tekeen puolivaloilla homman. Tosin asiakkailta saadun palautteen perusteella, heillä oli ihanan iloinen, aktiivinen ja mukaansa tempaava ohjaaja... Millanenhan se ohjaaja ois ollutkaan, kun ois ollut kunnossa : D Varmaan oisin voinut kaivaa supersankarin viitan tuolta kaapista ja voinut viillettää se päällä sitten koko viikon!

Anyways, hiki tulee kyllä nytki pintaan, toki se tulee jo siittä kun pääsen sängystä ylös ja saan vaatteet päälle. Ainut treeni, mitä on nyt tullut harrastettua on ilmeisemmin kylkilihakset ja syvät vatsat, niitä treenautan useita kertoja päivässä yrittäessäni yskiä keuhkoja pihalle. En ole vielä onnistunut siinä, liekö liian vaisua tuo yskiminen vielä.

Mutta hei, nyt on hiihtoloma, nauttikaa noista keleistä, ihan mielettömiä, aurinko paistaa, valoa riittää, ladut kutsuu, rinteetki suorastaa huutavat laskettelijoita. Entäpä pulkkamäet sitte, voiko enää parempaa liikuntaa olla ku lähtä pulkkamäkeen koko perheellä?!?!??! Meki ajellaan huomenna Kokkolaan hakeen tälle mammalle uuden rillit ja sitten ajetaankin Kalajoen kautta kotiin. Muu perhe saa laskea mäkeä, mä varustaudun notski värkeillä, eväillä, kameralla, telttapatjalla ja arskoilla.  Mä en kykene nyt pulkkamäkeen, mut ainahan sitä voi paistatella auringossa tai pilvisen päivän sattuessa tuusata notskilla! Ottakaa lomasta kaikki irti!!

 

Näihin maisemiin huomenna

 

IMG_20180301_120008.jpg