Kesäinen ilta, pyörä ja valtava innostus, voisko sitä enempää toivoa. Tuolla uudella pyörällä meneekin niin mukavasti nuo lenkit. Note to self hanki jonkinlaiset lasit, ne juoksulasit vaikka vaihdettavilla linsseillä. Nimittäin, kyllä oli jos jonkinlaista öttiäista suu, silmät ja korvatkin täynnä. Vaatteet oli ihan kirvoissa, ja silmissä sumeni ajoittain, ku niitä itikoita tuppas lenteleen suoraan silmiin, sitte kannattas opetella hengittään myös pelkästään nenän kautta, niin välttys noiden öttiäises syömiseltä. Toki voi niissä olla sitten jotain ravintoaineita, mene ja tiedä.  Mutta se lenkki, kävin semmosen pikasen lenkin, kurvasin noita mettäteitä, mitä tästä lähistöllä on. Kiometrejä tuli rapiat 15 ja aikaa meni vajaa 40 minuuttia. Mä tykkään polkea isoilla vaihteilla, joten nytkin hilpasin suurimmalla ja toiseksi suurimmalla vaihteella koko matkan. Välillä meninki tosi lujaa rapiat 30km/h näytti mittari. 

Yhessä välissä mietin, kun menin siellä mettän keskellä, että  mitäpä jos näkis karhuja tai vastaan lönköttelis hirvi. Kerran oon nimittäin ollu pyöräni kanssa hyvin liki hirveä, sai ihan jarrutella ku se rynni tiellä. Pistin nyt vaan volumea vähän isommalle, ja aattelin, et mun puuskutus karkottaan kyllä itikoita suuremmat elukat. Meinasin kyllä ajaa kolarinkin, ja millasen otuksen kans, oli melekosen komia kukko fasaani. Mut mää korotin vähä ääntä, niin kerkes se lintu alta pois.  Toki oishan siinä ollu paistia ;) Kotia päästessä oli  isäntäki saanu saunan lämpimäksi, joten oli ihan huippu lopetus sille päivää. 

Mää niin toivon, et ens viikolla ois semmoset säät, et vois mennä töihin pyörällä, muksut nimittäin lähtee mummuloimaan, joten ei tarvitse kuskata ketään ja pyörällä kulku ois ihan parasta ens viikolle. Siinähän tulis 25 km per päivä ajeltua, jos ei käy mutkaa salilla

Pitäs tsekata ne pyöräilyreitit mitä täällä on ja sitten miettiä, et missähän sitä kävis pyöräileen kun on lomalla, pää lyö kyllä tyhjää sen asian suhteen.